آزمایشگاه علوم تجربی
- توضیحات
- دسته: آزمایشگاه علوم تجربی
هدف از تشکیل انجمن برقراری ارتباط سازنده علمی، تخصصی، تحقیقاتی و آموزشی و تبادل نظر بین دانش آموزان، متخصصان و فعالان آزمایشگاهی کشور و ایجاد زمینههای همکاری و هماهنگی لازم بین فعالان و متخصصان رشتههای مختلف آزمایشگاهی در راستای استفاده بهینه از سرمایههای انسانی و تجهیزاتی کشور می باشد. در این گرایش دانش آموزان ابتدایی دوره دوم و متوسطه دوم می توانند به صورت تیم های 4 نفره به ترویج فعالیت های آزمایشگاهی در محیط مدرسه می پردازند. اعضای تیم باید از یک منطقه، دوره، جنسیت و مدرسه بوده و میتوانند از پایه و رشته تحصیلی متفاوت باشند.
- توضیحات
- دسته: آزمایشگاه علوم تجربی
در این گرایش دانش آموزان با مطرح کردن یک پرسش چالشی فرآیند حل علمی در آزمایشگاه انجام و نتایج را به صورت مقاله علمی طبق فرمت درخواستی تدوین و ارسال می نمایند. در نوشتن مقاله به نکات زیر بایستی دقت شود:
1. مقاله می بایست در یکی از رشته های فیزیک، شیمی، زیست شناسی و زمین شناسی ارائه شود.
2. مقاله علمی- پژوهشی مطابق با جدول 1 تهیه گردد.
3. مقاله، حاصل کار پژوهشی دانشآموزان ارایه دهنده باشد.
4. فیلم ارائه شفاهی مقاله در فرمت mp4 با مدت زمان حداکثر 5 دقیقه و حجم حداکثر 30 مگابایت تهیه شود.
5. اولویت پذیرش با مقالهای است که گزارش مراحل تکمیل مقاله در پژوهشسرای دانشآموزی یا انجمن علمی مدرسه را بر اساس نمون برگ 6 داشته باشد.
- توضیحات
- دسته: آزمایشگاه علوم تجربی
در ساخت یک پوستر با موضوع آزمایشگاهی،باید نکات زیر را در نظر بگیرید:
1- عنوان مناسب: یک عنوان جذاب و واضح برای پوستر انتخاب کنید که موضوع آزمایشگاهی را به خوبی نشان دهد.
2- چشمگیری و ترتیب: استفاده از رنگها، تصاویر و فونتهای مناسب برای جلب توجه و خوانایی بهتر پوستر بسیار مهم است. همچنین، ترتیب منطقی بخشها و اطلاعات در پوستر برای درک بهتر مطلب اهمیت دارد.
3- مختصر و مفید بودن: اطلاعاتی که در پوستر قرار میدهید باید مختصر و مفید باشند. استفاده از شکلها، نمودارها و جداول برای نمایش دادههای مهم آزمایشگاهی میتواند کمک کننده باشد.
- توضیحات
- دسته: آزمایشگاه علوم تجربی
پوستر را معمولا برای دادن اطلاعات در مورد موضوعات مختلف آزمایشگاهی استفاده میکنند که این اطلاعات باید جامع و محدود باشد. به طوری که در یک صفحه با ابعادی که از پیش مشخص شده است بتوانند این اطلاعات را به خوبی جمع آوری و به مخاطب منتقل کنند.
مخاطبین مسابقه: دانش آموزان ابتدایی دوره دوم، متوسطه دوم نظری، هنرستانهای فنی و کاردانش به صورت انفرادی و یا تیمی دو نفره
مطالعه بیشتر: معرفی گرایش ارائه محتوای آزمایشگاهی در قالب پوستر